Fjordlandet Open Fotokonkurrencen

Udover fiskekonkurrencen kan du også vise dommerne dine kreative kompetencer ved at deltage i Fjordlandet Open fotokonkurrencen, hvor du har mulighed for at vinde kontante præmier på op til 2.000 kr.

Sådan deltager du i fotokonkurrencen

Det kendte blære-billede af en glad lystfisker med sin fangst, kender vi alle fra diverse fiskemagasiner, og er umiddelbart ikke det, vi søger. Her må man gerne tænke ud af boksen og gå efter at fange andre vinkler og historier, der rummer og beskriver vores herlige hobby. Dommerpanelet vil bl.a. lægge vægt på tema, stemning, vinkling, komposition og andre fototekniske elementer. Kort sagt leder dommerne efter det billede, der på en ny og anderledes måde fanger essenssen af lystfiskeri i Fjordlandet.

Regler for fotokonkurrencen

I fotokonkurrencen vurderer og kårer dommerkomiteen de to bedste fotos, og vinderne modtager præmier på 2.000 kr og 1.000 kr.

Man kan indsende 3 billeder i alt pr. deltager.

Denne konkurrence foregår under fiskekonkurrencen i weekenden d. 8.-10. oktober 2021. Det vil sige, at de indsendte fotos skal være taget under fiskekonkurrencen. Fotos skal indsendes til dommerne på mail mail@fjordlandetopen.dk senest søndag d. 10. oktober 2021, kl. 16.00. Du vil derefter modtage en bekræftelse fra dommerne. Fotoet er først tilmeldt konkurrencen, når du har modtaget bekræftelsen. Det er en forudsætning at være tilmeldt fiskekonkurrencen for at kunne deltage i fotokonkurrencen.

Arrangørerne forbeholder sig ret til at bruge alle indsendte fotos i fremtidige markedsføringstiltag og lignende.

Tidligere vindere af fotokonkurrencen

Her er nogle af vinderbillederne for fotokonkurrencen. Derudover kan man også se mange flotte fotos på Fjordlandet Opens Facebookside.

  • Foto af Søren Juel Hansen. Vinderen af fotokonkurrencen oktober 2018

  • Foto af Christoffer Clausen. Vinderen af fotokonkurrencen marts 2018

  • Foto af Rune Westphal. Vinderen af fotokonkurrencen oktober 2017

    Vinderbilledet af Rune Westphal fra Fjordlandet Open 2017
  • Foto af Nikolaj Korsholm. Vinderen af fotokonkurrencen oktober 2016

    Vinderen af Fjordlandet Open fotokonkurrencen 2016: Nikolaj Korsholm
  • Foto af Martin Kielland. Vinderen af fotokonkurrencen forår 2016