Ny konkurrencen – affaldsbillede

Danske lystfiskere bliver mere og mere miljøbevidste, og dette vil vi gerne støtte op om. Så i samarbejde med Havmiljøvogterne, der leverer særlige indsamlingsposer, opfordrer vi deltagerne til at samle affald i løbet af weekenden, fx når du går tilbage til bilen for at skifte fiskeplads.

Vi samler alt affaldet i en container uden for Værftet, og containeren står på pladsen hele weekenden. Så kom gerne forbi og smid affaldet i containeren i løbet af weekenden.

Reglerne i affaldskonkurrencen

I konkurrencen trækkes der lod blandt de indsendte billeder om søndagen under præmieoverrækkelsen. Der vil være to præmier (gavekort á 500 kr.) til to heldige vindere. Husk at man skal være til stede om søndagen for at modtage denne præmie, ellers trækkes der lod igen.

Man kan indsende 1 billede pr. deltager.

Denne konkurrence foregår under fiskekonkurrencen i weekenden d. 21-22. september 2019. Det vil sige, at det indsendte foto skal være taget under fiskekonkurrencen. Fotoet skal indsendes til dommerne på mail mail@fjordlandetopen.dk senest søndag d. 22. marts 2019, kl. 16.00. Du vil derefter modtage en bekræftelse fra dommerne. Fotoet er først tilmeldt konkurrencen, når du har modtaget bekræftelsen. Det er en forudsætning at være tilmeldt fiskekonkurrencen for at kunne deltage i fotokonkurrencen.

Arrangørerne forbeholder sig ret til at bruge alle indsendte fotos i fremtidige markedsføringstiltag og lign.