Videokonkurrencen

OBS starter allerede pr. 6. februar 2018.

Sådan deltager du:

Hver gang du fisker befinder du dig midt i verdens bedste filmset! Så hvorfor ikke gribe chancen og skyde din egen prisvindende film! Arrangørerne leder efter en film, der virkelig fanger essenssen af lystfiskeri i Fjordlandet. Det kan f.eks. være stemningen, naturen, fangster, hyggen, kammeratskabet og meget andet, der omgiver vores dejlige hobby.

I videokonkurrencen vurderer og kårer dommerkomiteen den bedste video på basis af et skøn, som også inkluderer tematisering, filmning, klipning m.m.

Vinderen af videokonkurrencen modtager ud over æren, en præmie på 2.500 kr.- Da det tager tid at lave en god video startes denne konkurrence allerede nu! Det vil sige, at man må starte med at filme fra nu af. Man må kun filme i det område, hvor Fjordlandet Open foregår, dvs. langs kysterne af Isefjorden og Roskilde Fjord.

Videoen skal være færdigredigeret og indleveret kl. 12.00 søndag så den evt. er klar til at blive vist til præmieoverrækkelsen søndag d. 18. marts, kl. 17.00. Videoen skal uploades til youtube eller vimeo og link skal indsendes på mail (mail@fjordlandetopen.dk) senest søndag d. 18. marts 2018, kl. 12.00. Du vil derefter modtage en bekræftelse fra dommerne. Videoen er først tilmeldt konkurrencen, når du har modtaget bekræftelsen. Det er en forudsætning at være tilmeldt fiskekonkurrencen for at kunne deltage i videokonkurrencen. Arrangørerne forbeholder sig ret til at bruge alle indsendte film i fremtidige markedsføringstiltag og lign. Ligeledes forbeholder arrangørerne sig også ret til at afvise film, såfremt de ikke lever op til en vis standard, hvilket afgøres af dommerkomiteen.

Vær opmærksom på, at arkivmateriale gerne må indgå, så længe filmen også indeholder nyt materiale- og at selve filmen ikke har været publiceret før den 1. marts 2018.

Vinderen af videokonkurrencen 2017

I 2017 blev Jakob Sode vinderen af årets videokonkurrence. Se hans fantasiske film nedenfor.

Og vinderen fra 2016 var bestemt også god.